Közzétéve 2022.02.28. · Kategória Sajtószoba

A Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer ma már nem csak tanulmányi adminisztrációt támogató program, hiszen a kezdetektől folyamatosan bővül a felsőoktatást segítő kiegészítő funkcióinak sora. A számtalan kényelmi szolgáltatás egyike az online időpontfoglalás, melyet a közelmúlt eseményei hívtak életre, ugyanakkor időtálló, jövőbe mutató, bármely neptunos egyetem számára elérhető modul.

Az időpontfoglalás segíti a felsőoktatási intézmények ügyfélfogadást végző szervezeteit az ügyfélforgalom egyenletesebb, tervezhetőbb szervezésében, az ügyfélvárakozás csökkentésében. Előnye, hogy a Neptunba integráltan működtethető, így nincs szükség külön programra az időpontfoglalás bevezetéséhez.
Az intézmény választása szerint az időpontfoglalás kiegészíthető többféle módon üzemeltethető, kis beruházást igénylő ügyfélbehívó rendszerrel, ami további kényelmi szolgáltatást kínál. Az időpontfoglalás funkcióhoz illesztett ügyfélbehívó rendszerrel kulturált várakozási körülmények biztosíthatók a hallgató számára. Választható, hogy a megérkezését egy beviteli eszközön jelzi a hallgató, és eszerint szólítják be, vagy a foglalások ideje szerint történik a behívás. Az ügyfélfogadó elé kihelyezett képernyőn látható a folyamatban levő ügyintézések azonosítója, és kiemelve megjelenik rajta a sorra kerülő behívott hallgató időpontfoglaláshoz megadott száma. A behívásra hangjelzés is felhívja a várakozók figyelmét.
Összefoglalva az időpontfoglalás jó az intézménynek és a hallgatóknak.

 

sajtoszoba_220228_idopontfoglalo