Közzétéve 2022.03.09. · Kategória Sajtószoba

A hallgató az ismerős neptunos felületén foglalhat időpontot, az online időpontfoglalás előnyeit élvezve. Saját nyelvén kereshet megfelelő ügyintézési helyet, ügytípust és időpontot, és akár ügyintézőt is. Információt talál a kiválasztott ügy típusáról, hogy melyik ügyben milyen dokumentumokkal készüljön, mit hogyan tud elintézni. Biztos lehet abban, hogy nem megy haza „dolgavégezetlenül”, mert a foglalt időpontban őt várják. Előre tervezheti az ügyintézését akkorra, amikor számára a legalkalmasabb.

Az időpontfoglalás bekerül az órarendjébe, így azt bármikor megtekintheti, és a foglalás adatait ki is nyomtathatja, ami akkor praktikus, ha papíralapon be kell valahol mutatnia.

Mi történik, ha közbejön valami? Az időpontfoglalását lemondhatja, és kereshet másik alkalmat. Véletlenül sem felejti el, hogy hamarosan fel kell keresnie az egyetemet, mert az időpontfoglaló figyelmes, és emlékeztetőt küld a megadott email címre. Ha a foglalt időpontját érintő változás történt, arról is értesítést kap. Amikor megérkezik az ügyfélfogadásra, sorban állás helyett behívórendszer várhatja, amelyen bejelentkezés után vagy az elérkezett időpontban jelzik neki, ha bemehet az ügyét intézni. Ezért a rövid várakozást sem kell ajtóban ácsorgással tölteni.

Tehát mit nyújt a Neptun Időpontfoglalás modulja? Korszerű, kényelmes, ügyfélbarát szolgáltatást, ami azt sugallja a hallgatóknak, hogy egyetemüknek fontosak ők, és fontos az idejük.

20220309_sajtoszoba_idopontfoglalas