Közzétéve 2017.06.15. · Kategória Sajtószoba

Június elején vált elérhetővé az SDA Informatika Zrt. által fejlesztett Neptun Tanulmányi Rendszer és UniPoll Kérdőívszerkesztő Rendszer online dokumentációs portálja. Az SDA a portál létrehozásával is próbálja segíteni az üzemeltetőket, annak érdekében, hogy a hallgatók minél kevesebb problémával találkozzanak a használat során.

Elsőként az átdolgozott, átszerkesztett Neptun és UniPoll Üzemeltetési dokumentáció érhető el a portálon, így első körben a cég partnerintézményeinek rendszerüzemeltetői számára található rajta segítség. Későbbiekben a portál további hasznos tudásbázis cikkekkel, szakmai fórummal, konkrét hibajelenségek esettanulmányaival is bővülni fog.

A dokumentáció mindig a legfrissebb információkat tartalmazza, keresőmező és címkefelhő segíti a gyors és hatékony navigációt a tartalmak között, hogy az aktuális információk minél gyorsabban eljussanak az érintettekhez. A dokumentációkon kívül készült egy letöltési oldal, ahonnan az üzemeltetéshez szükséges fájlokat, telepítőket is beszerezhetik a partnerintézmények üzemeltetői. További segítségként a Neptun és az UniPoll szerves részét nem képező, harmadik féltől származó alkalmazásokkal, feltárt jelenségekkel, lehetőségekkel kapcsolatosan létrehozásra került egy tudásbázis is, amellyel a cég segíteni szeretné a hatékony üzemeltetést.